Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Détail de l'auteur
Auteur Rita C. G. Alfenas |
Documents disponibles écrits par cet auteur
trié(s) par (Pertinence décroissant(e), Titre croissant(e)) Affiner la recherche
Article
Context Dietary fat seems to affect advanced glycation end products (AGEs) and their receptors. This systematic review assesses studies that evaluated the effect of dietary fat on markers of glycation. Objective The aim of this systematic rev[...]Article
Julia S. Oliveira ; Carolina de Almeida ; Ângela M. N. de Souza ; Luciana D. da Cruz ; Rita C. G. Alfenas |Context Reducing dietary advanced glycation end-products (AGEs) may favor diabetes control. Objective Critically analyze studies about the effect of dietary AGEs restriction on inflammation, oxidative stress, and glycemic control in patients [...]Article
Priscila V. M. Ribeiro ; Juliana F. Tavares ; Mirian A. C. Costa ; Jéssica B. Mattar ; Rita C. G. Alfenas |Context Consumption of dietary advanced glycation end products (AGEs) is associated with oxidative stress, inflammation, and other chronic conditions commonly associated with obesity. Objective To analyze the effects of dietary AGEs on comp[...]DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité Nutrition reviews. Vol. 77, n° 10 (October 2019) Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêt