Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Détail de l'auteur
Auteur Amy F. Subar |
Documents disponibles écrits par cet auteur
trié(s) par (Pertinence décroissant(e), Titre croissant(e)) Affiner la recherche
Article
DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité REV Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
Sharon I. Kirkpatrick ; Kevin W. Dodd ; Nancy Potischman ; Thea Palmer Zimmerman ; Deirdre Douglass ; Patricia M. Guenther ; Carrie Durward ; Abiodun T. Atoloye ; Lisa L. Kahle ; Amy F. Subar ; Jill Reedy |Background The construct and predictive validity of the Healthy Eating Index (HEI) have been demonstrated, but how error in reported dietary intake may affect scores is unclear. Objective These analyses examined concordance between HEI-2015 scor[...]Article
DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité REV Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
KW Dodd ; P. M. Guenther ; LS Freedman ; Amy F. Subar ; V. Kipnis ; D. Midthune ; S.-M. Krebs-smith ; JA Tooze |Although 24-hour recalls are frequently used in dietary assessment, intake on a single day is a poor estimator of long-term usual intake. Statistical modeling mitigates this limitation more effectively than averaging multiple 24-hour recalls per[...]DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité REV Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité REV Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
This monograph describes the National Cancer Institutes Dietary Assessment Primer, a web resource developed to help researchers choose the best available dietary assessment approach to achieve their research objective. All self-report instrumen[...]DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité REV Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
The Healthy Eating Index (HEI) is a measure for assessing whether a set of foods aligns with the Dietary Guidelines for Americans (DGA). An updated HEI is released to correspond to each new edition of the DGA, and this article introduces the lat[...]Article
Sharon I. Kirkpatrick ; Patricia M. Guenther ; Amy F. Subar ; Susan M. Krebs-Smith ; Kirsten A. Herrick ; Laurence S. Freedman ; Kevin W. Dodd |Many research questions focused on characterizing usual, or long-term average, dietary intake of populations and subpopulations rely on short-term intake data. The objective of this paper is to review key assumptions, statistical techniques, and[...]